Pogosto izbrana botoks rešitev za gubo na čelu

Dober mesec po te, ko si je prijateljica dala botoks v čelo, je njeno čelo brez gubic. Sicer pa ni edina, ki je imela tako uspešen rezultat, tako da niti najmanj nisem dvomila, da ji ne bi botoks prinesel željnega rezultata. Ona je bila malce bolj skeptična, saj je to delala prvič in ni poznala veliko primerov. Pa tudi njena guba na čelu je bila bistveno bolj izrazita kakor pa od njenih znank, prede so si dale botoks, da jim to gubo popravi. Popolnima sem razumela njen dvom, hkrati sem bila pa prepričava, da bi bil rezultat.

Pogosto izbrana botoks rešitev za gubo na čelu

Videti je, da je botoks še vedno najbolj priljubljena metoda, za odstranjevanje gube na čelu. Ne vem sicer, kakšni so ostali estetski popravki, ki jih ženske delajo, ampak zelo pogosto slišim, da če že si vse popravljajo gubo na čelu na isti način. Potem bo že nekaj na tem. Jaz imam kar srečo in tega ne potrebujem, tako, da so kreme za obraz popolnoma dovolj za zdaj. Vem, pa da marsikakšna ženska nima te sreče, kot jo imam jaz. Posledično me pa tudi vse sprašujejo, ali imam botoks v čelu, da je tako lep. Ampak ga nimam, pa če mi verjamejo ali ne. 

Spomnim se pred leti, ko takšne metode niti niso bile na voljo v tako obsežnem merilu pri nas. Pa še kar je bilo je bilo takrat na voljo, je bilo za naš žep izjemno drago. Redke ženske so si lahko to privoščile in res je bilo mnogo žensk, ki bi si morale narediti, kakšen popravek, pa ni šlo skozi. Danes je pa kakšna ženska videti mnogo bolje kakor pa punce pri dvajsetih. Veliko je na redni skrbi zase, mnogo je pa tudi v raznih estetskih popravkih, ki do danes na voljo in odstopni. In eden izmed teh je tudi botoks, ki lahko pomaga ne samo pri gubah na čelu, ampak še marsikje.