Ko pride do nepremičnine je potrebno najprej res dobro razmisliti

Načeloma sem si sama želela imeti nepremičnino. Že, ko sem bila majhna. O tem sem sanjala zelo dolgo časa in vedno sem si predstavljala, da bom nekoč živela v neki nepremičnini blizu morja. Nepremičnine pa so seveda bile nekaj, kar jaz nisem razumela, saj sem bila še majhna in si nisem morala niti predstavljati, kakšen je postopek in kako to sploh izgleda. Res pa je, da se sanje nikoli niso ustavile in o nepremičnini sem sanjala še potem, ko sem bila v srednji šoli in še na faksu. Ko sem končala faks je končno prišel čas, da se malo osamosvoji in da najdem neko nepremičnino in predvsem eno službo.

Nepremičnine, ki sem jih gledala, so bile res zelo drage je pa res, da so te nepremičnine bile nepremičnine, ki sem si jih želela. Že, ko sem bila majhna in si nisem predstavljala, koliko bi to stalo. Seveda sem šla malo na realna tla ter začela gledati nepremičnine, ki so bile primerne za mene in mojo denarnico.

Našla sem res zelo veliko različnih nepremičnin, ki so mi bile všeč in bila sem čisto pripravljena na selitev. Res sem si že od nekdaj res močno želela, da bi živela sama in sedaj sem imela končno priložnost, da se mi to uresniči. Nepremičnine, med katerimi sem izbirala, sta bile res zelo različna. Na koncu mislim, da sem se odločila za pravo nepremičnino zase in res sem bila s svojo odločitvijo zadovoljna in ne bi si morala zamisliti boljše ideje. Še dandanes živim v tej nepremičnini in res sem zelo zadovoljna z njo. Prav nič mi ne manjka in ne bi se morala boljše odločiti. Velikokrat me obiščejo tudi starši in brat in vsi mi pravijo, da sem se pravilno odločila in da je to stanovanje oziroma ta nepremičnina pisana meni na kožo.

Ko pride do nepremičnine je potrebno najprej res dobro razmisliti