Vitamin c je res lahko dober dodatek v našo dieto

Imela sem obdobje, ko sem se vsak da počutila slabo, nisem vedela kaj je narobe z mano in vedno mi je nekaj manjkalo. Zelo pogosto sem se prehladila, grlo me je konstantno bolelo in vsako jutro sem se zbudila z zamašenim nosom. Res nisem vedela kaj se dogaja in seveda sem začela malce raziskovati in prišla sem do neke ugotovitve.

Imunski sistem mi je precej padel in zaradi tega sem se tudi vedno počutila slabo. Bila sem bleda in nisem imela nobene energije. Nisem hodila na sprehode, ker se nisem počutila dobro in podobno. Naredila sem le eno mini spremembo in to je bil vitamin c. v svojo rutino sem dodala vitamin c. zelo hitro se je poznala razlika. Dobila sem malo barve na obrazu in nisem bila več tako bleda, dobila sem neko energijo in voljo do sprehodov. Zjutraj sem se zbudila z odprtim nosom in nebolečim grlom in to je bil za mene čudež. Vitamin c sem jemala na različne načine. Vedno sem spila zveže stisnjen pomarančni sok. Zjutraj sem vzelo kapsulo z vitaminom c in podobno. Veliko sadja in zelenjave sem dodala v svojo dieto, ki so vsebovale vitamin c. bilo je res neverjetno kakšna razlika je nastala v zelo kratkem obdobju.

Vitamin c je res lahko dober dodatek v našo dieto

Ni me več bolela glava, ni bilo slabosti ob jutrih in končno nisem bila več prehlajena. Prej sem bila popolnoma brez energije saj je vedno nekaj bilo. Ali me je nekaj bolelo, ali pa se na splošno pač nisem počutila v redu. Bilo je zelo neprijetno in to so opazili tudi ostali ljudje okoli mene. Vse je začelo malce skrbeti in želeli so mi nekako pomagati. Prijateljica je bila tista, ki mi je predlagala preprosto solucijo, ki je bila vitamin c in že s tem se videla ogromno razliko in še danes sem ji hvaležna za to idejo.